دکتر پرویز قزلباش در دومین همایش بینالمللی آیین محبت در زنجان گفت: ارائه تجربیات و مقالات در دومین همایش بینالمللی آیین محبت جهت ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات و مشارکتهای مردمی در استان زنجان، قابل توجه است و در این راستا، اگر نبود همکاری سمنها و خیریهها، قطعاً مدیریت کنترل این بیماری در استان زنجان با چالشهای بسیار جدی روبرو میشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان در دومین همایش بینالمللی آیین محبت در مرکز همایشهای بینالمللی روزبه دانشگاه اظهار داشت: امروز اتفاق بسیار بزرگی در حوزه اجتماعی کشور و دانشگاه علوم پزشکی زنجان میافتد و دانشگاه علوم پزشکی زنجان و حوزه اجتماعی دانشگاه با تاکید بر اهمیت ناگفتههای اجتماعی در جامعه به معنای عام، و حوزه سلامت به طور خاص، توجه داشته است .
دکتر قزلباش افزود: سالهای گذشته حوزه اجتماعی، در راستای برنامهریزی و حضور در صحنههای مختلف اجتماعی، حرکت جدیدی را شروع کرده و برای اینکه بتواند تاثیرگذاری اجتماعی و نقش خود را به ویژه در حوزه سلامت ایفا کند، به عنوان یک مجموعهای به مسائل اجتماعی به ویژه ناگفتههای موثر بر سلامت ورود کرده، و هنوز جوان است و راه طولانی را برای ساماندهی در پیش دارد و این کار را با جدیت و قوت شروع کرده و امیدوار هستیم اثرات آن را ببینیم .
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه امروز در این همایش تمرکز حوزه اجتماعی بر نقش مردم در حوزه اجتماعی و اجتماعیسازی سلامت است . تصریح کرد: معنای اجتماعیسازی این است که مردم، سمنها و خیریهها به صورت سازمانیافته و هدفمند بتوانند فعالیتهای اجتماعی خود را که تاثیرگذاری اجتماعی در زمینههای مختلف به ویژه حوزه سلامت داشته باشد، انجام بدهند .
رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری ادامه داد: در سال ۹۷ برای اینکه خیریهها و سمنها بتوانند فعالیتهای خود را عملی کنند و نقش روشنی از فلسفه تشکیل خود ارائه دهند، و نشان بدهند که با چه زحمتی به این نقطه رسیدند، که توانستند حیطههایی برای فعالیتهای خود مشخص کنند و مردم هم با مشارکت خود نشان بدهند که میتوانند با سعی و تلاش در آن حوزه تاثیرگذار باشند، همکاری خوبی با حوزه اجتماعی دانشگاه در برگزاری اولین همایش آیین محبت داشتند .
به گفته دکتر قزلباش نخستین همایش آیین محبت با الهام از شعر استاد شهریار آغاز و در ادامه همایشها تبدیل به یک سلسله همایشهایی شد که با مشارکت بسیارخوب خیرین و سمنها با استقبال بینظیر برگزار شد که خود سمنها و خیرین گردانندگان و مدیریت کنندگان آن بودند .
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار داشت: در سال ۹۸ هم، همین اتفاق افتاد و این همایش در سطح ملی و بینالمللی مطرح شد و خوشبختانه الان هم سومین همایش آیین محبت را در سطح ملی و بینالمللی شاهد هستیم.
رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری هدف اصلی این همایش را توجه به حوزه مشارکت مردمی، ساماندهی و انتقال توانمندسازی در سطح گسترده، و استفاده از تجربیات در سطح استانی، ملی و بینالمللی بیان کرد و افزود: این همایش را در حالی برگزار میکنیم که دنیا درگیر یک اتفاق بسیار مهم است که وجوه مختلف زندگی مردم دنیا را تحت تاثیر خود قرار داده و اتفاقاً در حوزه اجتماعی بعد وسیعی دارد (بیماری کووید-۱۹) و لذا، بیماری کرونا، درخصوص اثرات مختلفی که در سبک زندگی انسانها دارد، مهم است .
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان تاکید کرد: اثرات درازمدت یک پدیده انکارناپذیر است و به همین دلیل در این همایش نقش مردم در بحرانها به ویژه در بحرانهای حوزه سلامت یکی از محوریترین موضوعاتی است که مورد توجه قرار گرفته است و این موضوع در قالب مقالات مختلف توسط دانشمندان و متفکران مختلف به این همایش واصل شده است .
دکتر قزلباش ابراز داشت: ارائه تجربیات و مقالات در این همایش جهت ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات و مشارکتهای مردمی در استان زنجان، قابل توجه است و هم اینکه در مقابله با کرونا، بعد از گذشت ۱۴ ماه، تجربیات بسیارخوبی از همکاری و همدلی سمنها و خیریهها جهت مدیریت بیماری اتفاق افتاده است و در این راستا، اگر نبود همکاری سمنها و خیریهها، قطعاً مدیریت کنترل این بیماری در استان زنجان با چالشهای بسیار جدی روبرو میشد.
منبع: وبدا